Hitta bonusar på odds & sport

Bild på en fotbollsmatch

2022 är ett år fullspäckat av heta sportevenemang och med lättade restriktioner för spelbranschen letar allt fler sport- och bettingfantaster efter kvalitativa bonusar för att höja underhållningen med med till kommande matcher, turneringar och mästerskap från sportvärldens olika finrum. 

Men med så många alternativ – hur och vart hittar man de bästa erbjudandena på marknaden? 

Redaktionen på Kelbet – webbplatsen för alla som älskar sport och odds i kombination samt i alla dess olika former – har sammanställt en jämförelselista på tillgängliga oddsbonusar för sport, med deras tillhörande villkor samt vilka som är de mest lukrativa erbjudandena just nu. Alltid uppdaterad och med aktuella bonuserbjudanden.

Hur hittar man de bästa bonusarna på odds?

Det finns ett extraordinärt stort urval av spelbolag som erbjuder bonusar på sportbetting tillgängliga för svenska spelare – och i den vildvuxna djungeln av erbjudanden; hur hittar man rätt? Genom att låta branschproffsen jämföra åt dig kan du ägna din tid åt det du faktiskt vill; att betta.

 1. Hos Kelbet jämför experter från spelbranschen alla bonusar.
 2. Gör ett urval av dina favoriter. 
 3. Ta dig till spelbolaget och registrera ett konto på ett par minuter.
 4. Gör en insättning och spela för mer med din bonus – utan extra risk.
 5. Omsätt bonusen på dina favoritsporter.

Tänk på detta! 

När man letar efter bonusar att spela på sport med, finns det en rad olika fällor man ska undvika samt faktorer ta i beaktning. Det handlar inte bara om att erbjuda störst sportbonus, utan de tillkommande villkoren – som omsättningskravet – samt att spelbolagen är under korrekt spellicens. 

Insättningsprocent & summa

Det första – och för flest spelare; mest relevanta – som uppmärksammas med en bonus är vilken insättningsprocent samt den totala summan den har. Det första innefattar vad spelbolaget matchar din insättning med och det andra vad den totala maxsumman landar på.

Desto högre procent och högre maxtak, desto bättre – om man är en sportbettare som spelar aktivt och vill utöka sin spelrulle. 

Exempel på hur en 100% matchad bonus upp till 1 000 kr fungerar:

 • Sätt in 100 kr – spela för 200 kronor.
 • Sätt in 500 kr – spela för 1 000 kronor.
 • Sätt in 1 000 kr – spela för 2 000 kronor.

Omsättningskrav & villkor

Man ska dock påminna sig om att alla bonusar kommer med tillhörande villkor och allt som oftast omsättningskrav. Det innebär att du som erhållit bonusen behöver omsätta summan av densamma ett visst antal gånger innan man kan ta ut sina eventuella vinster från spelkontot. Generellt har svenska bonusar låga omsättningskrav, vilket gynnar spelarna.

Övriga villkor finns också och det innefattar exempelvis giltighetstiden på omsättningskravet, minimumodds för omsättning av bonusen tillsammans med eventuella begränsningar på vilka marknader man kan spela på.

Bara svensk licens

Det i särklass viktigaste av allt är att se till att den bettingsida som du hämtar en oddsbonus hos har svensk spellicens. Detta är för din säkerhet som konsument såväl som spelare, med tillgång till bland annat självhjälpsverktyg och, men också för att ens eventuella bonusvinster ska vara skattebefriade.

Fördelar med bonusar under svensk licens:

 • Skattefria vinster.
 • Vinsterna utbetalas korrekt.
 • Alltid hos seriösa spelbolag.
 • Generellt låga omsättningskrav.
 • Tillgång till självhjälpsverktyg.

Utnyttja din bonus på dessa sportevenemang

En bild på bonus

Under 2022 går ett stort antal mäktiga sportevenemang av stapeln och det inkluderar bland annat Ishockey-VM, Fotbolls-VM och tennisens Wimbledon. Detta är förstås vid sidan av de årligen återkommande fotbollsevenemangen i exempelvis Champions League, Allsvenskan och Premier League.

De hetaste sportevenemangen under 2022:

 • Hockey-VM: Start den 13 maj.
 • Champions League-final: 28 maj.
 • Wimbledon: Start den 6 juli.
 • Fotbolls-VM: Start den 21 maj.
 • JVM Ishockey: Start den 25 december.

Av anledning till det mäktiga sportåret har spelbolagen planerat stora kampanjer och mer lukrativa bonusar för deras spelare. Se till att alltid vara uppdaterad med bonusar från de bästa spelbolagen tillsammans med Kelbet, men kom ihåg att spela sunt och med stor ansvarsfullhet. 

Share: