F1 LIVE – SÅ HÄR GÅR DET TILL

Veckans Monaco Grand Prix livestream markerar återkomsten av F1 livestreaming för 2022. För er som inte är hemma vill du veta hur man ser F1 livestreams från utlandet med en VPN (öppnar i en ny tab) om loppet börjar kl. 09.00 ET den 29 maj.

F1 LIVE

Det kommer att vara live F1-bevakning av nästa Grand Prix.

Monacos Grand Prix 2022 börjar kl. 09.00 ET / 14.00 BST på detta datum och tid. (söndagen den 29 maj).

RTL Zwee (öppnar i ny flik) och ORF (öppnar i ny flik) erbjuder båda gratis livestreams (Lux)

USA — ESPN via SlingTV (öppnar en ny flik) Storbritannien — Sky Sports (öppnar en ny flik) eller Nu — Se var som helst — ExpressVPN är riskfritt i hela sju dagar (öppnar i ny flik)

ORF (öppnar i ny flik) och RTL Zwee (öppnar i ny flik) kommer att sända livebevakning av alla tre dagar av turneringen gratis, vilket är bra (öppnar i ny flik). Och om du inte är där just nu, oroa dig inte; vi visar dig hur du tittar på en av dessa tjänster från vilken dator eller telefon som helst.

Det var ett fantastiskt varv av Ferraris Charles Leclerc som placerade honom på den främre raden av rutnätet. Men Red Bulls Sergio Perez smällde in i barriärerna med två minuter kvar, vilket fick ett abrupt stopp för kvalpasset. En kollision mellan Ferraris Carlos Sainz och en stoppad bil fick fram den röda flaggan, vilket hindrade andra förare som Max Verstappen från att förbättra sina sista varvtider.

Risk för regn

Enligt prognosen finns det 40 % risk för regn idag, vilket kan göra ett spännande lopp. Lewis Hamilton, som för närvarande är åttonde, är känd för sin förmåga att prestera bra i regniga situationer. Kan vädret vara på hans sida idag?

F1:s mest kända lopp, Monaco Grand Prix, går tillbaka till 1950. Är det möjligt för Leclerc att vinna på hemmaplan? Titta in idag kl. 9.00 ET/14.00 BST för att ta reda på vad som händer!

Vi har lagt upp en omfattande F1 Monaco Grand Prix livestream-artikel för att ge dig allt du behöver veta om när och hur du ska se loppet, samt hur du ser F1 livestreaming under säsongen 2022.

För ännu ett stort evenemang i helgen, glöm inte att kolla in vår Indy 500 livestream-guide.

Streaming av F1-lopp gratis är nu tillgängligt.

2022, hur kan du titta på F1-lopp gratis?

Du har tur om du bor i Österrike eller Luxemburg eftersom du kommer att kunna se F1-lopp gratis 2022.

Som ett resultat kommer varje race att sändas live på RTL Zwee i Luxemburg, och ServusTV och ORF i Österrike kommer att dela sändningsrättigheterna. ORF sänder Monaco Grand Prix.

Anta, å andra sidan, att du normalt befinner dig i ett av dessa länder, men att du inte kan se en F1-liveström på grund av din plats? Det är möjligt att du är på semester och inte vill spendera pengar på betal-TV men du kan titta på det gratis hemma?

Istället kan du använda ett VPN för att titta på det. Det är precis vad vi kommer att visa i avsnitten som följer.

F1 sänder i realtid över hela världen

För att se 2022 Formel 1 Grand Prix live online behöver du ett virtuellt privat nätverk (VPN).

Att titta på 2022 F1-liveströmmar från ditt hemland är förståeligt, men vad händer om du inte är där när evenemanget äger rum?

Överväg ett virtuellt privat nätverk eller VPN. Med ett virtuellt privat nätverk (VPN) kan du surfa på webben som om du befann dig i ditt eget land istället för det du befinner dig i. Som ett resultat har du global tillgång till de streamingtjänster som du redan betalar en Prenumerationsavgift. Eller åtminstone någonstans med internetuppkoppling.

Share: