Viaplay Sport

Är du sportintresserad och söker en bra streamingtjänst som erbjuder livesport i toppkvalitet? Då har du kommit helt rätt. Viaplay Sport har ett erbjudande till riktigt bra pris. Du får de tre första månaderna till endast 129kr i månaden. Därefter får du tillgång till en riktigt bra tablå för 329 kr/månaden. Dessutom är det värt att känna till att du får hela utbudet av film, serier och barninnehåll. Alltså ett maxat paket till ett väldigt bra pris.

  • Om du är student kan du med ditt mecenatkort ta del av ett toppenerbjudande där du slipper betala fullpris. Dessutom finns det en möjlighet att få en kupongkod där du får påbörja ditt abonnemang gratis.

Med viaplay sport paket får du alltså:

  • Ett maxat utbud av sport från de allra bästa och mest välkända ligorna. Vad sägs om Bundesliga, UEFA Europa, mängder med vintersport och dessutom hela Viaplays utbud av film och serier, och barnprogram. Alltså ett garanterat bra utbud med något för hela familjen utöver all den bästa sporten, för dig som är sportfantast.
  • Tillgång till Viaplay sports utbud inom hela Europa. Vilket är bra att känna till ifall du befinner dig på resande fot, och trots det vill komma åt ditt viaplay konto.
  • Möjlighet att avsluta ditt abonnemang när du vill. Det kan vara skönt att känna till ifall du vill eller behöver ta en paus. Då slipper du alltså oroa dig över nån bindningstid, som gör att du inte har möjlighet att avsluta när du vill.
  • Du kan alltid återuppta abonnemanget när du vill. Ditt konto finns kvar, och det är enkelt att påbörja abonnemanget på nytt.

Dessutom…

  • Titta offline. Med det smidiga on demand läget, kan du ta del av sport, film och serier i offline läge. Det vill säga, när du inte har tillgång till internetuppkoppling.
  • Har du missat en match? Det gör absolut ingenting. Du kan kolla ikapp, eftersom sändningen ligger kvar i 48 timmar, därför behöver du inte missa det du allra helst vill kolla på.
  • Sändningar i riktigt bra kvalitet. När du kollar på sport vill du givetvis kolla i toppkvalitet, och det är just det du får med Viaplay sport. Här finns möjlighet att till och med se sportsändningarna i 4K UHD. Därmed får du en maxad upplevelse, som är värd varenda krona.
  • Viaplay Sport kan du se på flertalet olika slags skärmar. Oavsett om du föredrar att se på tvn, eller på någon av dina bärbara enheter så finns det möjlighet att göra det. För att ge exempel funkar det till Smart TV, Apple TV, Android TV, Chromecast och mobil och surfplatta. Därmed kan du enkelt få tillgång till Viaplays app, där du kan ta del av detta perfekta sortiment för dig som är sportfantast.
  • Sportdokumentärer, program och serier – Om du även är intresserad av något, eller allt av detta så finns det ett stort utbud av spännande material inom kategori sport, om ditt intresse inte enbart ligger kring livesändningar av matcher och tävlingar. Alltså får du mycket av allt, utan kompromisser.
Share: