Sport på tv

Dagligen finns det många sportevenemang du kan se på TV live, vissa gratis medan andra kostar. Det är inte alla evenemang som visas på de vanliga TV-kanalerna utan ibland kan du behöva ha kanalpaket med speciella sportkanaler. Vad som gäller beror helt på vilka sporter och evenemang du vill titta på.

Sport på TV idag

Med en enkel sökning på Google kan du få information om vilka matcher som spelas just idag, men även sport på TV imorgon och andra dagar. Du kan också hitta fakta om streaming av sport. Många spelbolag erbjuder till exempel livestreaming av matcher om du har spelat på dem eller har pengar på ditt spelkonto.

Om du vill veta om det visas sport idag på TV kan du också hitta information om det här hos oss. Vi erbjuder en uppdaterad TV-tablå med alla sporter du kan tänkas vilja se på TV. Det gäller till exempel fotboll, tennis, hockey och handboll.

Fotboll på TV

De flesta som söker efter sport på TV vill titta på fotbollsmatcher. Det är världens största sport och det spelas fotbollsmatcher i princip dagligen. Många svenskar älskar att följa Allsvenskan, spanska La Liga, engelska Premier League och andra spännande ligor och att kunna se matcherna på TV är väldigt uppskattat.

Om du vill titta på Allsvenskan är det främst Eurosport som sänder matcherna. Vissa matcher kan dock sändas i kanal 5. Det är Discovery som har rättigheterna till de allsvenska matcherna åtminstone fram till 2025.

Stora fotbollsevenemang såsom världsmästerskap och europamästerskap brukar sändas i både SVT och på kanal 4. Utländska ligor brukar du kunna se på Viasat, C More och Eurosport, vilka är betalkanaler.

Titta på hockey på TV

Hockey är en populär sport här i Sverige och det visas matcher på TV i princip dagligen. C More är den kanal där du kan titta på mest hockey, de sänder bland annat SHL. Vill du hellre se på NHL är det Viasat Hockey och Viaplay som gäller. Vi listar var du kan se hockeymatcher för att du enkelt ska kunna hitta var alla dina favoritmatcher visas.

Sugen på sport på TV i helgen

Helgerna är den tid då de flesta har tid och ork att titta på sport på TV. Oavsett om du är intresserad av sport på TV på lördag eller sport på TV på söndag kommer du hitta många alternativ. Det gäller inte bara för de som gillar fotboll och ishockey, det finns gott om andra sportevenemang att titta på. Travsport är någonting du vanligtvis kan se på TV under helgen.

Vi guidar dig till rätt TV-kanal

Oavsett vilken sport du vill titta på, eller om du är en allätare som vill titta på alla sporter, hjälper vi dig att hitta rätt kanal. Det finns en mängd kanaler som visar sportevenemang, och även streamingtjänster för just sport. Vårt mål är att guida dig till rätt plats för sport på TV idag såväl som alla andra dagar i veckan.

Genom att besöka vår TV-tablå kan du hålla dig uppdaterad och du slipper surfa runt på nätet och leta information. Du behöver inte heller gå igenom alla kanaler på din TV-apparat för att hitta någonting spännande att titta på. Hos oss kan du se tablå över sporter för flera dagar i förväg och därmed planera ditt sporttittande i förväg.

Hos oss kan du också läsa om de olika kanalerna som erbjuder sportevenemang och vad som kännetecknar dem. Det finns många bra sportkanaler att välja mellan i Sverige, och med vår hjälp kan du välja de som passar just dig och dina sportbehov utifrån vilka sporter du är intresserad av.

Share: