Igor Sport

Igor Sport är en utförsäljningsbutik med fokus på kända varumärken inom kläder, skor och utrustning. Hos butiken kan du hitta varor som är nedsatta mellan 40 – 70 % av priset som är rekommenderat på marknaden. Igor Sport säljer inte nyheter från pågående säsong utan har lagt fokuset på att sälja kollektioner från föregående säsonger. På så sätt kan butiken hålla det så pass låga priserna som de gör. Hos Igor sport kan du hitta allt från jackor, skor, träningskläder, väskor och vattenflaskor från en rad kända märken. Bland annat från:

  • Umbro
  • Nike
  • Adidas
  • Champion

Butiker

Igor sport erbjuder sina kunder två olika möjligheter till att handla hos dem. Som kund kan du välja att handla hos butiken online. De erbjuder en hemsida där du som kund kan handla i din egen takt för att sedan beställa hem varorna du bestämmer dig för att köpa. De ger dig även möjligheten till fria returer och storleksbyten i butik om du handlat online.

Vill du som kund hellre handla i en fysisk butik där du kan prova kläder och utrustning direkt innan du köper så har Igor sport även en butik. Butiken i ligger på följande adress: Götgatan 90, 118 62 Stockholm. Vill du besöka butiken har de följande öppetider:

  • Måndag – Fredag: 10-19
  • Lördag: 10-17
  • Söndag: 11-17

Värt att tänka på ifall du vill besöka den fysiska butiken i Stockholm under storhelger är att det kan vara varierande öppetider då. Bästa sättet att hålla sig uppdaterad om hur butiken håller öppet är att besöka hemsidan innan för att få den senaste informationen. Igor sport erbjuder även en kundtjänst som är öppen mellan klockan 11 – 17 på vardagar där du kan få mer information om du behöver.

Recension

Igor Sport är en perfekt butik för dig som vill köpa kända varumärken till ett lägre pris och inte är speciellt brydd om att det är föregående säsongens kollektioner. Här finns en hel rad olika varumärken och artiklar att välja mellan vilket gör det enkelt för dig som kund att hitta det som passar just dig. Butiken erbjuder kläder och skor till både vuxna och barn.

En stor fördel med att handla på Igor Sport är att du som kund inte behöver ha någon rabattkod för att komma åt det billiga priserna. Här är redan allt nedsatt 40 – 70 % från branschpriset. Handlar du hos butiken online får du gratis frakt vid köp för mer än 900 kronor. Du får även möjlighet att göra fria returer i butik om det visar sig att dina varor inte passar.

Igor sport erbjuder kunnig och serviceinriktad personal både i den fysiska butiken och på sin kundtjänst online. I butiken kan du enkelt få kunnig hjälp med att hitta det du är ute efter.

Sammanfattningsvis skulle vi vilja påstå att Igor Sport är en butik som passar utmärkt för barnfamiljer och personer med en väldigt aktiv fritid. Med de låga priserna ger Igor sport föräldrar en bra butik att handla kläder föregående säsongs kollektioner till sina barn som snabbt växer ur sina klädesplagg.

Share: