TVmatchen – Din sportkalender

På TVmatchen.nu hittar du all sport du är intresserad av. Oavsett om det är fotboll, padel, dart, hockey eller någon helt annan sport. Du får även de senaste nyheterna för att stilla ditt behov under en kort paus på jobbet eller när du sitter på tåget.

Utbud på TVmatchens hemsida

TVmatchen har ett stort utbud av sporter du kan följa. De har även en tablå med de kanalerna du älskar, till exempel Eurosport. Här får du enkelt information om var, när och hur du ser ditt favoritlag spela. Du kan hitta sidan i bland annat din dator, mobil och surfplatta. TVmatchen finns alltid tillgängligt, oavsett om du befinner dig hemma eller på språng. Sidan har även ett brett utbud av nyheter om sporter som kanske inte är lika populära som till exempelvis fotboll.

Bollsporter

När du sparkar in bollen i krysset och vinner en tuff match tillsammans med dina lagkamrater, upplever du något alldeles särskilt. Det är något speciellt med att både spela, och att titta på just bollsporter. TVmatchen erbjuder en mängd olika bollsporter att följa. Det är även det enkelt för dig att hitta nästa sändningstid för just ditt favoritlag. Utöver fotboll, ishockey och basket kan du bland annat titta på följande bollsporter:

 • Volleyboll
 • Tennis
 • Golf
 • Handboll

Motorsport

Kungen av motorsport: Formel 1 finns självklart att följa på TVmatchen. Upplev spänning och samhörighet från banorna och följ dina favoritförare och lag. Motorsport har blivit alltmer populär på senare tid vilket märks hos TVmatchen. Det finns mycket nyheter, uppdateringar och sändningar. Självklart erbjuder de mer än bara Formel 1. Du kan även följa sporter som:

 • Speedway
 • Rally
 • MotoGP
 • WTCR

Vintersporter

Att vara ute i snö och kyla och åka skidor är kanske inte för alla, men att sitta hemma och heja på sin favoritskidåkare är något alla kan njuta av. Sidan erbjuder många vintersporter att följa. Längdskidor, slalom och stafetter i olika slag har en viktig plats hos TVmatchen. Få information om nya åkare, gamla tider och dagsform. Fler sporter att hålla koll på hos TVmatchen är bland annat:

 • Bandy
 • Curling
 • Konståkning

Allt du kan tänkas vara intresserad av på TVmatchen

Även mindre sporter finns tillgängliga hos TVmatchen. Du kan till exempelvis följa snooker och dart, som är mer populära utomlands. Det finns även ett brett utbud av sporter som är stora men inte passar in i någon av ovan kategorier. Här kommer några av många exempel på sådana sporter:

 • Cykling
 • Boxning
 • Friidrott
 • Trav
 • Tennis

Följ de största ligorna

Hos TVmatchen kan du följa alla ligor, stora som små och svenska som internationella. Du får givande information om var du kan se matcherna. Oavsett om det är på en traditionell kanal, eller om du behöver streama på nätet. Det finns mycket information att ta till sig. Ta del av laguppställningar, förväntningar från spelare och tränare samt recensioner av spelade matcher. Du kan följa ligor som till exempel:

 • SHL
 • NHL
 • Allsvenskan
 • NBA
 • Superettan

Evenemang på TVmatchen

Cup, turnering eller världsmästerskap. När ett stort evenemang är på gång är det svårt att hålla koll på alla matcher du vill kolla på. Därför är det bra att du med hjälp av TVmatchen, kan organisera din tid under de perioder som är rätt intensiva. Just därför bör du använda sidan, så att du kan kolla in vilka matcher som är viktigast för just dig. Du får även reda på när matcherna startar, och var du kan se dem.

Olympiska spelen

OS är en härlig tid för alla sportälskare, oavsett om det är vinter- eller sommar-OS. Under den här perioden tappar många bort tiden, därför är det viktigt att du vet när de viktigaste grenarna sänds. Det gör så att du kan njuta av OS, utan att glömma bort ditt vanliga liv helt och hållet. Om du inte vet när Sverige tävlar i nästa gren under de olympiska spelen, så vet TVmatchen det!

Champions League

Många fotbollsmänniskors höjdpunkt under året är Champions League. Det är under Champions League du får se dina favoritklubbar spela mot varandra, trots att de är i olika ligor. Skillnaden mellan till exempel ett världsmästerskap och Champions League är att under Champions League är det klubbar som spelar mot varandra.

Det här till skillnad från ett världsmästerskap då landslag spelar mot varandra. Under Champions League kan du till exempel se det spanska laget Real Madrid möta det engelska Arsenal.

VM och EM

Under världsmästerskap och Europamästerskap tävlar landslag mot varandra. Du får se vilket land i Europa och världen, som har det bästa landslaget i sin sport. Det finns även juniorvarianter av sporterna. Det kallas då juniorvärldsmästerskap eller JVM. Turneringarna finns i många olika sporter, och du kan alltid använda TVmatchen för att hålla koll på turneringen i just din favoritsport. Skulle Sverige åka ut kan du alltid kolla upp nästa match Norge eller Danmark spelar.

Funktioner på TVmatchen

Hemsidan erbjuder en rad funktioner som gör ditt sportintresse enklare. Istället för att bläddra i en papperstidning och leta rätt på matcherna du vill se, gör TVmatchen det åt dig. Därför är det bra om du bekantar dig med sidans många funktioner, så att du kan lägga mer fokus på ditt sporttittande.

Favoriter

Längst upp på sidan, lite till höger hittar du en knapp med ett hjärta, det är här du fyller i dina favoriter. Här skriver du in dina favoritlag eller favoritligor så de blir enklare för dig att hitta på sidan. På så sätt slipper du att söka igenom sida efter sida, och kan snabbt starta upp sporten.

Appen

Vill du ha ett enklare sätt att nå TVmatchen från din mobil eller surfplatta kan du enkelt ladda ner appen via Googles play-butik eller Apples app store. En av de stora fördelarna med appen är att du kan få notiser när ditt favoritlag spelar. När du använder appen får du skytteligor, tabeller, statistik, laguppställningar och spelscheman i handen. Däremot fungerar webbläsaren bra även på mobila enheter om du skulle välja att inte ladda ner appen.

Skapa din egen TV-tablå

På sidan har du möjlighet att skapa din egen TV-tablå. Du lägger in ligorna och lagen du vill titta på, och då skapas en personlig TV-tablå. Den här funktionen är perfekt för dig som vill rensa bort det som inte intresserar dig på tablån, och istället lägga all din tid på att titta på din favoritsport istället.

Quiz

Under quiz-kategorin har du tillgång till frågesporter där du kan testa din kunskap inom sport. Testa det gärna mot kompisar och kolla vem som har bäst poäng! Du har en rad olika populära frågesporter som testar dina kunskaper inom:

 • Premier League
 • Bundesliga
 • Fotbolls-VM
 • Fotbollsarenor

TVmatchen Studio

Podcasten TVmatchen Studio finns tillgänglig på sidan. Det är en daglig podcast som diskuterar sport och allt runtomkring. Vill du lyssna på podden, finns den även tillgänglig på Apple Podcast, Spotify och Anchor. Du kan lyssna vart du än befinner dig, koppla in dina hörlurar, tryck på Play och få mer kunskap inom sport redan idag!

Artiklar och nyheter

Under nyhetskategorin hittar du intressanta artiklar och nyheter inom sportvärlden. Bland annat hittar du djupanalyser och summeringar av hela säsonger. Särskilt intressant för fotbollsfans är uppvärmningen inför Allsvenskan där experter kollar igenom tidigare omgången och får information om intressanta matcher framöver.

Påminnelser

Önskar du påminnelse när ditt favoritlag spelar, har TVmatchen en funktion för det! Du fyller i ditt namn, e-post och favoritlag på hemsidan och så får du en påminnelse varje gång ditt lag spelar.

TVmatchen beta

I betaversionen av webbsidan får hemsidan ett uppdaterat utseende. Det är perfekt att besöka denna sida om du vill testa på något nytt. Beta betyder att sidan fortfarande är under utveckling och kanske inte har alla funktioner som den vanliga sidan har. Däremot är den uppdaterade betaversionen snyggare och mer användarvänligt än originalet, vilket gör upplevelsen bättre för användaren.

Share: