Hittastream – Guiden för dig som vill streama sport

Via Hittastream.se får du som vill streama sport till lägsta möjliga priser eller till och med helt kostnadsfritt alla de bästa alternativen listade på ett och samma ställe. Hos dem får du som är ute efter att se sport i toppkvalitet tillgång till såväl premiumpaket samt detaljlösningar för specifika evenemang.

Utbud av sport streams hos Hittastream.se

Varför spendera hundralappar på dyra TV-abonnemang? Genom ett besök hos Hittastream får du översikt på de billigaste, ofta helt gratis, tjänster och hemsidor som streamar allt från fotboll till ishockey och basket – utan att kvaliteten på sändningen blir på något sätt blir lidande.

Här får ni i detalj information om vilka sporter, ligor, turneringar och specifika evenemang som streamas var; dess eventuella kostnad och övriga villkor. Livestreams som kan ses på direkt i mobilen, datorn eller läsplattan och dessutom ofta strömmas vidare till ens TV via exempelvis Chromecast.

Fotboll från den europeiska toppen

Fotboll från den europeiska toppen

Till världens största sport, liksom den mest populära bland svenskar, finns det en stark efterfrågan på att hitta kostnadsfria alternativt billiga streamingtjänster. 

Genom Hittastream hittar du exempelvis sådana streams till bland annat de europeiska toppligorna Serie A, Bundesliga och Allsvenskan, men även mindre uppmärksammade evenemang och lägre divisioner från mer eller mindre hela världen.

Istället för att använda de traditionella kanalerna för att se fotboll live, får man ta del av ett uppfriskande utbud via hemsidan och deras samarbetspartners – ofta utan att behöva betala ett enda öre för det.

Svensk & internationell hockey

Visste du om att man kan se och streama bland annat NHL, SHL och CHL helt gratis via flera olika streamingtjänster? Detta istället för att betala flertalet hundralappar i månaden, och då utan att få tillgång till hela paketet.

Hittastream.se har ett tätt samarbete med spel- och streamingsidor som har rättigheter till hockey från hela världen, däribland de mest populära ligorna turneringarna. Via hemsidan får du en snabb överblick av allt från kommande scheman, information om var du hittar samt aktiverar dina streams.

Övrig sport – från hela världen

Givetvis stannar det inte vid ovanstående sporter över det massiva utbudet du finner när du besöker Hittastream och deras partners. 

Här finns alla sporter du kan tänka dig – basket, tennis och handboll för att nämna tre exempel därtill – med både inhemska serier som de största på världsscenen. Ofta allt, eller åtminstone det mesta, på ett och samma ställe.

Genom att bli en del av streamsidorna får du dessutom en översikt över kommande schema av evenemang möjliga att se, vad som visas på regelbunden basis och kan enkelt se flera matcher på en och samma gång.

Exklusiva samarbeten med streamingtjänster

Så, hur har detta – streamad sport i toppkvalitet, helt kostnadsfritt – blivit möjligt att ta del av via Hittastream.se samt deras samarbetspartners till streamingtjänster? 

Dels har Hittastream helt exklusiva samarbeten med alla de största och bästa tjänsterna och de partners som framförallt sticker ut är olika spelbolag som även tillhandahåller streaming för sina medlemmar – utan krav på att aktivt spela. 

Med andra ord räcker det att bli en del av dessa spelbolag, allt som oftast med kravet att ha ett plussaldo på sitt spelkonto. Med andra ord räcker det med en minimuminsättning, normalt mellan 25-100 kronor, och sedermera låta spelkrediterna vila på kontot för att få tillgång till sport från hela världen – året runt. 

Share: