Tengo Sport

Tengo sport grundades år 2000 i Halmstad där företaget startade med en fysisk butik. Under åren har företaget utvecklats till att erbjuda både en onlineshop och fysiska butiker runt om i Sverige. Tengo sport är experter inom racketsport och är idag en av Sveriges ledande butiker inom utrustning för bland annat tennis och paddel. Företaget jobbar med experter och före detta racketspelare för att säkerställa att butikerna håller en hög standard med den bästa utrustningen på marknaden.

Hos Tengo sport kan du hitta olika tillbehör, utrustning och kläder för badminton, tennis och paddel. Det finns en rad olika kända varumärken att välja mellan för de olika sporterna. Några av varumärkena som erbjuds är bland annat:

  • Wilson
  • Asics
  • Bullpaddel
  • Tretorn
  • Head

Butiker

Tengo sport erbjuder sina kunder både fysiska butiker runt om i Sverige men också en möjlighet till att handla på deras webbshop.

Deras webbshop är enkel att hitta på och här kan du som kund handla i lugn och ro. Du kan ta dig tiden att jämföra priser och varumärken men även fråga om rådgivning.

Tengo sport har två fysiska butiker i Sverige idag ifall du som kund hellre vill kunna prova och känna på utrustningen och kläder innan du väljer att köpa.

Det hela började med butiken i Halmstad men nu har bolaget valt att även satsa på en butik i Båstad. Vill du besöka butiken i Båstad ligger den på Korrödsvägen 9, 269 38 Båstad, Sverige. Butiken har följande öppetider:

  • Måndag – fredag: 08.00 – 21.00
  • Lördag – söndag: 10.00 – 19.00

Vill du hellre besöka butiken i Halmstad så är det följande adress dit: Fogdegatan 4, 302 96 Halmstad, Sverige. Öppettiderna för den butiken är följande:

  • Måndag – fredag: 09.00 – 17.00
  • Lördag – söndag: stängt

Värt att tänka på innan du besöker butiken är att kolla så att öppettiderna stämmer, speciellt under storhelger och lov.

Recension

Tengo sport är en bra butik för dig som älskar racketsport lika mycket som dem. Här kan du hitta all utrustning, kläder och tillbehör du behöver för att kunna spela tennis, badminton eller paddel. De säljer utrustning för både professionella spelare men även till dig som ser sporten som en fritidsaktivitet.

Butiken har lagt stort fokus på kunnig och erfaren personal. När du besöker en av butikerna vet du att du får rätt hjälp till att hitta det du behöver. Samma gäller när du handlar via deras hemsida. Tengo sport erbjuder nämligen sina kunder en live-chatt funktion på sin hemsida där de finns tillgängliga för bland annat rådgivning.

En stor fördel med Tengo sport är att du får möjlighet till en rabattkod om det är första gången du handlar på hemsidan. Väljer du att följa butiken på Instagram och skriva upp dig på deras nyhetsbrev får du nämligen en rabattkod på hela 10 %.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Tengo sport är en butik som har allt du kan tänka dig behöva för din racketsport med kunnig och erfaren personal. Vill du hålla koll på Tengo sport kan du enkelt få information om dem via deras Instagram, Facebook eller deras nyhetsbrev.

Share: