SVT Play Sport

Med svt play sport får du tillgång till livesända tävlingar och mästerskap. Och dessutom tillgång till de senaste sportnyhetssändningarna från svt sport direkt. Med välkända svt sport journalister som erbjuder informativa sändningar om det senaste, för alla sportentusiaster där ute.

Dessutom finns det flertalet kategorier att bläddra runt mellan, och ger dig möjlighet att själv välja vad du är intresserad av att kolla på. Om du till exempel är intresserad av att titta på svt sport längdskidor, kan du komma ikapp med en missad sändning. Eller titta live medan tävlingen, eller matchen pågår. Dessutom kan du titta antingen direkt på svt nyheter sport. Alternativt kolla ikapp när du själv vill. Du behöver alltså inte passa några tider, utan kan i lugn och ro kolla när du själv önskar.

Därmed har du möjlighet att följa dina favorittävlingar och sporter utan att känna att du ligger efter och missar dina favoriter. Du har alltså stor frihet, just eftersom du själv kan bestämma om du vill se sändningarna live medan de pågår, eller ifall du hellre föredrar att kolla ikapp efteråt.

Svt sport har programledare som är välbekanta profiler som gör sändningarna till riktigt professionella och trevliga tittarupplevelser. Alla svt sport medarbetare strävar efter detsamma, alltså att du som tittare kommer vara tillfreds med det du kommer se. Om du som tittare dessutom har åsikter så brukar du ha möjlighet att till exempel kunna mejla in detta.

Enkelt och tillgängligt

Du kan kolla på alla dina enheter med internetuppkoppling, så oavsett om du föredrar dator, mobil eller surfplatta och har du tillgång till Apple TV, Smart TV, eller Chromecast och liknande kan du komma åt svt plays sortiment, inklusive sporten väldigt enkelt. Därför har du möjlighet att titta just när du vill, oavsett vad du har för enhet tillgänglig. Svt sport har ju mängder med kategorier som gör det enkelt för dig att titta på den sortens sport du tycker bäst om, och därför är det lätt för dig att streama ett program när du till exempel sitter i kollektivtrafiken och vill kolla ikapp på något.

Du bestämmer

Det är lätt att hitta det du är sugen på att se. Och du behöver inget konto för att heller logga in. Utan det är bara att starta appen. Och enkelt leta sig fram till det önskade programmet oavsett om du vill se ett program som redan visats.

Eller om du letar efter en livesändning du vill följa.

Du kommer alltså enkelt kunna se program så som Sportspegeln, eller Sportnytt och följa alla sändningar oavsett vilken sport du vill se. Så du hittar enkelt allt ifrån motorsport, till vintersport och fotboll och mycket annat.

Alltså finns det något för alla, oavsett tycke och smak. Om du vill kolla ikapp på nyhetssändningen du missat, är det jätteenkelt att starta och titta på det. Och därför behöver du knappt ens uppleva att du missat något. Eftersom du kan anpassa allt efter dig själv, och ingen tv tablå med viktiga hålltider. Därmed slipper du stress, och får kolla på det, och dina favoritsporter när du än önskar. Till exempel kan du landa i soffan hemma på kvällen, och kolla ikapp i lugn och ro, när du själv känner för det. Detta gäller ju allt på Svt play, och det är en riktigt bra funktion som ger dig stor frihet att själv bestämma när du vill titta.

Alltså innebär detta:

  • Med svt sport målservice kan du hålla koll på vilket lag som gjort flest mål. Ifall du till exempel inte hinner följa en live sändning, eller om du bara vill ha lite koll.
  • Ett lättnavigerat system, där du enkelt kan bläddra runt bland kategorierna och enkelt hitta dina favoritprogram.
  • Möjlighet att kolla ikapp på allt du önskar, när du än vill.
  • Det är mycket enkelt att starta programmen, och pausa där du var för att sedan återuppta sändningen igen när du vill. Detta ger dig alltså frihetskänsla, att kolla när du har möjlighet.
  • Ett stort utbud av sportdokumentärer. Detta kan vara bra att känna till ifall du är intresserad av annat än bara sportsändningar.
  • En kategori med träning. Alltså hemmaträning, vilket är perfekt och motiverande att ta sig tid till att göra hemma istället för att sitta stilla i soffan.
Share: