Topp Bettingsidor i Sverige 2022

Sport betting

Vi på Bettingsidor tänkte ge dig en uppdatering på de bästa bettingsidorna som finns på marknaden just nu, samt ge dig en liten inblick i fem av våra toppval när det kommer till bästa bettingsidor 2022.

Vi ska bland annat kolla på var du kan hämta den bästa bonusen på odds och var du hittar bäst odds i allmänhet. Vi kikar även på vilken sajt som erbjuder snabba uttag, vilka som har det största utbudet när det kommer till sporter, ligor och marknader – och så ska vi kolla på en ny oddssajt som lanserades 2022. 

BÄST ODDS 2022 – PINNACLE

Bäst odds på marknaden 2022 hittar vi hos veteranerna Pinnacle. De har sedan lanseringen så långt bak som i 1998 varit kända för sina höga odds och låga marginaler.

Pinnacle har till skillnad från de flesta av sina konkurrenter, lyckats locka till sig en enorm spelarbas bara med hjälp av deras höga odds. Majoriteten av andra bettingsajter som har lägre odds med större marginaler, brukar behöva locka sina spelare med välkomstbonusar.

Något som verkligen har bidragit till Pinnacles storhet är att de heller aldrig sätter limiteringar på sina spelare, så det är fritt fram att betta med vilka summor du vill. Bäst odds 2022 hittar du alltså hos Pinnacle och vi kan varmt rekommendera dig att testa deras sportsbook om du inte redan gjort det.

BÄST BONUS 2022 – HAJPER 

Den bästa bonusen på odds just nu hittar vi hos Hajper. Denna odds bonus har de valt att kalla för Ultrabet, och den går ut på att du spelar riskfritt upp till hela 500 kr!

Du registrerar enkelt ett konto med hjälp av BankID och sätter in mellan 100 och 500 kr. Lägg sedan hela beloppet på valfritt spel med valfritt odds. Vinner du så behåller du vinsterna som vanligt, och förlorar du får du hela insatsen återbetald som cash – utan något omsättningskrav!

Detta kan låta för bra för att vara sant, och då förstår du nog varför vi valt denna som bästa oddsbonusen 2022. Om inte detta var tillräckligt, så får du även 10 free spins på spelautomaten Book of Dead, till ett värde av 10 kr vardera. Du har därmed 10 chanser att vinna deras egna jackpot, Hajpermiljonen, där tursamma vinnare har vunnit närmare 3 miljoner på ett enda snurr – det blir inte mycket bättre än så i bonusväg.

BÄST UTBUD PÅ ODDS 2022 – UNIBET

Alla uppskattar självfallet en spelsajt där utbudet är brett och spelmöjligheterna är många. Vi har därför utsett Unibet till den bästa bettingsidan 2022 när det kommer till urval av sporter, ligor, turneringar och framför allt, marknader.

Hos Unibet kan du betta med bra odds på över 30 olika sporter, samt svensk och internationell underhållning som bland annat Let’s Dance och Eurovision. Du kommer också kunna lägga spel på politiska händelser från närmare 10 olika länder där självklart odds på svenska valet 2022 finns.

Unibet är huvudsponsor till både Allsvenskan och Superettan, så det säger sig självt att de har lagt mycket fokus på bra odds på svensk fotboll. Utöver de två svenska toppdivisionerna går det även att spela på Ettan Norra och Södra, Division 2, Damallsvenskan och Svenska Cupen. Du hittar allt du behöver och lite därtill hos Unibet.

SNABBAST UTTAG 2022 – SPEEDYSPEL

Snabba uttag är något som är viktigt för många spelare. Prickar man in några spel är det alltid uppskattat att se vinsterna snabbt på bankkontot när man begär ett uttag.

Den bästa bettingsidan 2022 när det kommer till detta är SpeedySpel. De lever inte bara upp till sitt namn när det kommer till insättningar, en snabb sajt i allmänhet och snabb betting – självklart har de riktigt snabba uttag också.

Hos SpeedySpel sköts alla transaktioner med hjälp av BankID via Trustly, och så fort du begär uttag så godkänns dem automatiskt – något som betyder att du har pengarna på kontot inom 5 minuter – snabbare uttag går inte att hitta i dagsläget. 

BÄSTA NYA SPELBOLAG 2022 – BETINIA

Vi har fått skåda en ny, starkt lysande stjärna på bettinghimlen i 2022, när Betinia äntligen lanserade sina tjänster för den svenska publiken. Här får du ta del av betting på ett sätt du aldrig gjort tidigare och det är enligt oss en av 2022:s bästa bettingsidor så långt.

Det som gör att Betinia sticker ut bland konkurrenterna är deras helt unika gamification, eller spelifiering som det heter på svenska. Här samlar du på dig BP (Betinia Points) genom att bara betta på sport, och dessa poäng kan du använda till att bygga dina egna sportarenor och låsa upp nya städer.

Samlar du tillräckligt mycket poäng kan du även resa stora statyer i städerna. Ett spännande tillägg till en redan bra bettingsida – som dessutom erbjuder free bet till nya spelare. Måste testas!


Share: