XXL Sport – Recension

XXL Sport är ett sporthandelsföretag baserat i Norge. Verksamheten har över 90 platser i Norge, Sverige, Finland och Österrike, vilket gör den till den största i Norden. XXL Sport har ett brett utbud av välkända varumärken till rimliga kostnader. Så oavsett om du vill uppgradera dina träningskläder, skaffa nya skidor eller skaffa en ny cykel för säsongen, är XXL platsen att gå till. Alla typer av sport- och utomhusutrustning finns på ett och samma ställe – det är enkelt och bekvämt.

Hur allt började med XXL

Den norska återförsäljaren ivind Tidemandsen grundade XXL Sport och Vildmark år 2000, och det första XXL-varuhuset öppnade i Oslo året därpå. Sedan starten har XXL vuxit sig till att bli en av Europas snabbast växande sportfranchises. Deras första varuhus debuterade i Sverige 2010, följt av det första varuhuset i Finland 2014. XXL byggde sitt första varuhus utanför Norden 2017.

Wien, Österrike var platsen. Utöver traditionella varuhus har verksamheten etablerat sig som Nordens största onlinesportaktör. Du kan snabbt beställa hushållsprodukter på deras hemsida och välja från en mängd olika leveransalternativ. Att hämta din produkt i en kartong med hjälp av en kod i butikens egen hämtbutik är till exempel ett bekvämt alternativ.

Personal som är entusiastisk och kunnig

Du kommer inte bara att upptäcka ett stort urval av artiklar hos XXL, utan du hittar också en entusiastisk och kunnig personal som sätter konsumenten först. Det får dig alltid att känna dig välkommen. Teamet utbildas också regelbundet för att säkerställa att de har den mest uppdaterade marknadsinformationen. Som ett resultat, när du besöker en XXL-butik, kan du vara säker på att hitta svar på alla dina frågor om sport och vildmarksliv. Öppettiderna är flexibla och köp kan göras när som helst.

XXL-butikerna är alltid öppna sent, så att du kan besöka när det passar dig. Butikerna är också bekväma att ta sig till eftersom de ofta ligger i regioner med gott om parkeringsplatser. XXL erbjuder 365 dagars öppet köp på alla sina produkter, utöver sina långa öppettider. Tänk bara på att du måste returnera varan i originalförpackningen. Den måste också vara i samma skick som när du köpte den första gången.

Skulle något gå fel med en vara, Om du får en vara som inte är i det skick du förväntade dig, vänligen kontakta Kundservice@xxl.se. Om du köpt dina varor i ett varuhus kan du endast returnera eller byta dem i den butiken. Erbjudanden är alltid tillgängliga. XXL Sport har ofta kampanjer och erbjudanden för dig som kund, utöver sina låga priser.

Som ett resultat kommer du ofta att upptäcka exceptionellt låga priser på både kläder och utrustning. Du kan ofta hitta en anständig rabattkupong online om du håller utkik, så att du kan göra ett ännu bättre köp. XXL erbjuder också en ”prisgaranti”, som säger att om du hittar en liknande produkt för mindre i en annan svensk butik eller under en av deras egna specialerbjudanden inom 30 dagar efter köpet, kommer de att återbetala mellanskillnaden.

Det enda kravet är att du måste ha ditt originalkvitto och kunna bekräfta det billigare priset genom en tidning, katalog eller liknande. Efter att ha kontrollerat priset återbetalar XXL mellanskillnaden.

Share: